Ondobiologie®

 

Ondobiologie is een energetische geneeswijze waarbij het belangrijk is het lichaam eerst te ontdoen van vastzittende energie voordat begonnen wordt met energetiseren.


Uitgaande van de theorie E=mc² van de wetenschapper Albert Einstein, alle fysieke materie is energie, kunnen we stellen dat ons lichaam ook uit energie bestaat, of dat het door middel van energie gemaakt is.

Anders gezegd: wij bestaan uit elektronen, atomen, cellen, weefsels en organen die ons lichaam vormen.

Om ons organisme te laten functioneren, moet het continu gevoed worden met elektromagnetische energieën, deze halen wij uit zuurstof, voedsel en water.

Elk orgaan in ons lichaam is energetisch verbonden met 2 drukpunten op de rug, links en rechts van de wervelkolom.

De energie die door het orgaan wordt uitgestoten is niet gebruikt en komt via deze drukpunten in twee collectoren aan weerszijde van de wervelkolom terecht waarna ze het lichaam via de handen en voeten verlaten (zie afbeeldingen).

                                                afbeelding 2    


Bij een gezond persoon zal dit proces zich continu zonder problemen blijven herhalen, maar bij een minder gezonde of zieke persoon kan dit proces geheel of gedeeltelijk verstoort raken.

Soms blijft er in een punt energie achter waardoor deze langzamerhand dichtslibt en de doorgang verspert. Hierdoor kan het orgaan zijn verbruikte energie maar via 1 punt kwijt, maar als ze beiden verstopt raken dan kan het orgaan vervuilt raken en in het ergste geval ziek worden.

Als het orgaan ziek is kan het het functioneren van andere organen bemoeilijken zodat deze uiteindelijk ook kunnen falen.
Dit heeft een kettingreactie tot gevolg waardoor de oorzaak van een bepaalde ziekte of pijn soms moeilijk te achterhalen is.

afbeelding 3

De Ondobioloog verwijdert met bepaalde technieken de pijnlijke punten, te beginnen onder in de rug, zodat de energie doorstroming meteen goed op gang komt. U kunt zich voorstellen dat onverklaarbare pijnen in het lichaam door deze feit wel verklaart worden en kunnen worden verholpen door een Ondobioloog.
Hiernaast een voorbeeld van een versperring door verbruikte energie, de rode punten zijn pijnlijk.


Doordat de dikke darm weer zijn energie kwijt kan gaan de nieren dat ook doen, evenals de alvleesklier enz.

Zoals hiernaast weergegeven zullen de eventuele maag, lever, hart en long problemen snel tot het verleden behoren.                                                                                                            
                                              

 Naar boven