Getuigenissen

Getuigenis 1: Mevr. A.

Op de spirituele beurs in Westerschouwen op 18 maart zag ik Frank voor het eerst. Mijn zus zei gelijk al: volgens mij is dat iemand die je kan helpen.
We zijn verder gelopen en verder heb ik er geen aandacht aan besteed.
Op aanraden van een goede vriend heb ik zo’n 2 weken later toch een afspraak gemaakt.
Op donderdagmiddag ben ik aan het begin en het eind van de middag naar Capelle (een klein gehucht net buiten Zierikzee) gereden.
Aan het begin van de middag was de eerste sessie en het enige wat ik gevoeld heb is, dat er energie uit me gehaald werd.
Mijn haren rezen te berge.

Bij de 2e sessie kreeg ik veel meer lucht. Dat was een verademing. Ik had zo’n 5 maanden lang gehoest en sputum opgegeven.
En nu kon ik voor het eerst in lange tijd vrij ademen!!!!!!!!!!!!

Maar waar ik voor ging, was, dat ik al een aantal maanden heel veel last van jicht had.
De ene aanval was nog niet over of de andere begon.
Sinds de behandeling heb ik ook geen jicht meer gehad.
Het is echt wonderbaarlijk wat me overkomen is. Geen eindeloze hoestbuien en geen jicht meer.


Getuigenis 2: Dhr. I


Het was voor mij een openbaring om door u behandeld te mogen worden. Na vele jaren stress en diverse zware verkeersongevallen, had ik heel veel klachten.
Wat de reguliere geneeskunde niet voor elkaar gekregen heeft is u wel gelukt, namelijk dat ik mij weer mens voel, veel beter in mijn vel zit meer weerstand heb. En het gevoel heb dat alle bezoeken die ik bij de huisarts en specialisten heb gehad het in geen enkele opzicht het halen bij uw behandeling.

Mijn ervaringen zijn als volgt:
Na de eerste sessie waarin ik een diepe ontspanning heb mogen ervaren en zeer moe vandaan kwam heb ik als een blok geslapen en moest ik veel vaker dan normaal naar het toilet. Ook bleek er een disbalans te zijn tussen de kracht in mijn linker en rechter lichaamshelft en bleek er een verschil te zitten in de lengte van mijn benen dit is hersteld door de heer Beuriot.
Na de tweede sessie ervoer ik dat de pijn in mijn rechter onderrug minder werd en ik rustiger werd in het algemeen, ook hier heb ik weer een diepe ontspanning en rust mogen ervaren .
Na de derde sessie ervoer ik dat de pijn in mijn rechter onderrug nagenoeg verdwenen was zoals ook de pijn die ik in mijn linkervoet had (namelijk Hielspoor) minder was geworden, ook slaap ik beter en heb een gelukkiger gevoel en ook hier heb ik weer dezelfde diepe ontspanning mogen ervaren.

Door deze behandeling wordt het lichaam gestimuleerd om zichzelf te herstellen, O.K. ik ben er nog niet helemaal en zal zeker nog wat behandelingen nodig hebben.
Voor mij betekent dit een positief resultaat en een algehele vooruitgang.
Om kort te zijn; ik kan deze behandeling iedereen aanbevelen.


Getuigenis 3: Dhr. W.

Op 20 augustus 2013 kreeg ik te horen dat ik uitbehandeld was bij de oncoloog, na 13 jaar gevochten te hebben tegen prostaatkanker met uiteindelijk uitzaaiingen
in botten en lymfeklieren. De laatste twee experimentele chemokuren waren niet
aangeslagen... Daar sta je dan binnen vijf minuten weer buiten op de gang bij de specialist.
 
Wat nu? Met een levensverwachting van gemiddeld drie tot vier maanden weet je eigenlijk niet goed hoe hiermee om te gaan.
En zeker in het begin niet.
Je grootste angst is dan de te verwachten botpijn, die gepaard gaat met deze ziekte en hoe je psychisch wat rust kunt krijgen in de tijd die je rest.
 
Toen ben ik in contact gekomen met Franck Beuriot, door wie ik nog steeds regelmatig behandeld word om rust te krijgen in mijn hoofd en bovenal om de pijn draaglijk te maken en/of zelfs voor langere periodes te laten verdwijnen.
 
Hoe ervaar ik de behandeling op zich?
Al in de eerste minuten komt er een soort van rust over me heen, een soort van totale ontspanning. Franck voelt welke plekken op/in mijn lichaam de meeste aandacht nodig hebben om nieuwe energie te mogen ontvangen, nadat de vervuilde energie is/wordt verwijderd. Eigenlijk val ik meteen als een blok in slaap tot de behandeling klaar is. Daarna voel ik me veel energieker en heb ik het gevoel dat ik het leven weer een stuk beter aankan.

 Naar boven