De behandeling

Als cliënt lig je voornamelijk op je buik in ondergoed op de behandeltafel met het hoofd in een hoofdsteun.
De behandeling bestaat uit het energetisch schoonmaken van de benen en de armen. Door hiermee te beginnen zorg je ervoor dat de energie langzaam zonder stress zijn uitweg vindt via de benen en de armen. Vervolgens worden de pijnlijke drukpunten opgezocht door middel van een lichte druk uit te oefenen met een vinger.
De drukpunten worden vrijgemaakt
van verbruikte energie en zal de pijn verdwenen zijn. Ook de chakra's van de rug worden vrijgemaakt
van verbruikte energie en vervolgens worden alle behandelde delen van het lichaam geënergetiseerd. Dit wordt gedaan om het lichaam een extra stimulans te geven om de energie doorstroming op gang te helpen. Je kan een gevoel van bevrijding ervaren en prikkelingen in de benen of voeten. Wees gerust, je voelt uw eigen energie. Het kan ook een vervelend gevoel oproepen, zoals misselijkheid en duizeligheid. Maar dit is van korte duur en voor het goede doel. Het lichaam begint zijn verbruikte energie kwijt te raken, dus is het ook niet vreemd. Blokkades worden opgeheven.
Je gaat dan op je rug liggen voor de schoonmaak en energetisering van de overige chakra's. Als laatst behandel ik je buik, tijdens deze korte behandeling kun je het borrelen van de darmen ervaren, dit zal zeker nodig zijn....

De totale behandeling neemt tussen de drie kwartier en anderhalf uur in beslag.


 Naar boven